The Boys are back in town

In 2010 werden Lars en Mies gevraagd voor het ontwerpen van “Werkgebouw Zuid” in Apeldoorn. Wederom werd in 2017 door de gemeente Apeldoorn gevraagd of de samenwerking tussen Courage en Mies nog steeds bestond. Het antwoord van Lars en Mies was een volmondig “JA”. Zo geschiedde het dat Courage + Mies samen met twee andere gerenommeerde architectenbureaus gevraagd werd voor het presenteren van hun visie op de opgave: ontwerp een duurzaam, spraakmakend en vooral passend “Werkgebouw Noord” in Apeldoorn.

Het aanstekelijke enthousiasme van Lars en Mies heeft weer geleid tot de keuze van Courage + Mies voor deze ontwerp opgave. Medio 2017 zal het ontwerp gereed zijn. Voor deze opgave hebben wij een ruimtelijk 3D grid geïntroduceerd waarlangs alle disciplines hun opgave dienen in te vullen.

Binnenkort meer.