Waterrijk wonen in Rijnhuizen!

De wijk Rijnhuizen in Nieuwegein is volop in ontwikkeling. De van oorsprong kantorenwijk ondergaat een transformatie naar een gemengde leefwijk. Waar nog wel kantoren zijn, maar waar de nadruk ligt op wonen en leven. Woensdag 22 april jl. sloot de gemeente Nieuwegein de anterieure overeenkomst met FRESCH Real Estate voor het project Edisonkwartier in Rijnhuizen. Een kleinschalige ontwikkeling met 47 herenhuizen. De ondertekenaars kwamen online bij elkaar voor het tekenmoment. De heren Guido Schmitt en Ruben Freudenthal van FRESCH Real Estate zijn blij met de gesloten overeenkomst en kijken uit naar de verdere ontwikkeling. “Wij zijn trots op het bieden van een unieke mogelijkheid voor waterrijk wonen in Rijnhuizen!” Met de komst van Edisonkwartier komt de gemengde leefwijk weer een stap dichterbij. Komende maand gaat de website van Edisonkwartier online met meer informatie over de verkoop.