scroll naar beneden

< terug naar het overzicht


Interieur kantoor Rabobank, Geldermalsen

interieur /


Duurzaam en gastvrij

Rabobank Geldermalsen schakelde Mies Architectuur (voorheen COARE Architectuur) in voor de revitalisatie van hun filiaal. Rabobank wil meer efficiency in hun huisvesting. Optimaal gebruik van de vierkante meters is hierbij cruciaal. Tegelijkertijd wil Rabobank meegaan met de veranderende dienstverlening en wensen van de klant. De huisvesting speelt ook daarin een rol. Die moet gastvrijer en flexibeler zijn.


projectinformatie

project
Ontwerp interieur kantoor Rabobank Geldermalsen
opdrachtgever
Rabobank
locatie
Geldermalsen
status
Opgeleverd
type
interieur

Er is privacy genoeg om geconcentreerd te werken

In het ontwerp heeft Mies Architectuur (voorheen COARE Architectuur) een centrale ruimte bedacht die dienst doet als werkcafé. Deze ruimte is voor zowel klanten als de medewerkers zelf te gebruiken. Er is koffie en de verschillende sta-, zit-, en loungeplekken kunnen gebruikt worden om de klant te woord te staan of om even te werken. De meer privacy biedende werkplekken en bespreekruimtes worden door het ontwerp duidelijk gescheiden van het werkcafé, maar zijn wel toegankelijk.


Ook voor de Rabobank is duurzaamheid belangrijk.

De architecten van Mies (voorheen COARE) hebben samen met onze collega’s van COARE Realisatie gewerkt aan een energie neutrale omgeving en er zijn veel hergebruikte materialen toegepast. Dat heeft geresulteerd in creatieve oplossingen. Zo werden oude kluisdeurtjes hergebruikt als wandaankleding. Enkele van de meubels en decoratieve elementen zijn in samenwerking met Werkzaak Rivierenland gemaakt van duurzame materialen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De realisatie had nog enige voeten in de aarde.

De bank bleef gedurende de werkzaamheden gewoon open. Er moesten tijdelijke oplossingen worden bedacht om klanten te kunnen blijven ontvangen en helpen. Ook de pinautomaten moesten blijven werken en bovendien gevuld kunnen worden. COARE Realisatie heeft ook hier de oplossingen voor bedacht en geleverd.