nieuws

Blijf op de hoogte van de meest recente
ontwikkelingen en het laatste nieuws
van Mies Architectuur.


Slaap Lekker!

Mies Architectuur heeft voor Nilson Beds hun nieuwe showroom ontworpen in Vathorst Amersfoort. Nilson Beds werkt vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische Nederlandse bedden. Gezond en comfortabel door natuurlijke materialen, vormgegeven door top ontwerpers.

Met deze kenmerken heeft Mies Architectuur een comfortabele en herkenbare showroom ontworpen welke naadloos aansluit bij de ontwerpfilosofie van Nilson Beds. De WABO vergunning is reeds afgegeven en er is gestart aan de Hanzebouwvard in Amersfoort met de bouw.

 


67+64+9+63=203

Het was even hoofdrekenen, maar op dit moment heeft Mies Architectuur 203 appartementen of woningen in uitvoering. In Ede, Veenendaal, Leusden en Harderwijk zijn wij gestart met de uitvoering.

Goed om te weten dat er de komende maanden nog een aantal grote projecten te verwachten zijn voor vergunning en uitvoering.

 


Nieuwe ster bij Mies Architectuur

Sinds 1 maart 2019 heeft Mies Architectuur een nieuwe ster aan boord. Omdat onze collega’s Daphne en Jelmer elders een nieuwe werkomgeving hebben gevonden, waar we ze natuurlijk veel succes wensen, waren we op zoek naar nieuwe collega’s.

Die hebben wij gevonden in Ali Mousevi, heeft al verscheidene jaren ervaring in de architectuur.

Welkom bij Mies Architectuur


Hé Jij Daar! Kom Jij Het Team Van Mies Architectuur Versterken?

Hé Jij Daar! Kom Jij Het Team Van Mies Architectuur Versterken?

Omdat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor Mies Architectuur zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Ervaring met Revit is een pre en affiniteit met architectuur is een must.

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier voor onze vacatures.

PSST…..mocht je iemand weten voor ons? Dan wacht er een riante beloning voor je als bedankje.


Merlin

Langs de A-2 bij Breukelen heeft Mies Architectuur voor Merlin, zij houden zich bezig met het distribueren en onderhouden van allerhande geldtesters, een nieuw kantoor met bedrijfsruimte ontworpen.

Net voor de kerst 2018 hebben wij de WABO aanvraag ingediend en we in 2019 gaan we het gebouw realiseren.

 


Fijne feestdagen en een voorspoedig 2019

Alle medewerkers van Mies Architectuur wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.

Vanaf maandag 7 januari 2019 zijn wij weer op kantoor om jullie van dienst te zijn met nog meer mooie en passende ontwerpen.


Ready for take off

Afgelopen week in het nieuwsblad BN de Stem: de raket is “ready for take off”. Eindelijk is er groen licht om een nieuwe vestiging voor BWM MINI Renova in Tilburg te gaan realiseren. De afgelopen twee jaar zijn de verschillenden adviseurs samen met Mies Architectuur druk in de weer geweest om door middel van een bestemmingsplanwijziging mogelijk te maken dat BMW MINI Renova Tilburg mag verhuizen. Doordat deze nieuwbouw gerealiseerd wordt kan BWM MINI Renova verhuizen en komt de oude locatie vrij voor het vestigen van een supermarkt. Deze supermarkt is weer een verplaatsing binnen Tilburg en laat weer een locatie achter geschikt voor woningbouw. Vandaar de benaming “raket”, een zogenaamde drietrapsraket.

Binnenkort meer informatie op onze projectpagina.

Klik hier voor artikel in het BN de Stem


1.2.3. appartementen Zaandam

Op een fantastische locatie aan de Zaan in Zaandam, op een het terrein van de voormalige NUON gasfabriek, heeft Mies Architectuur het ontwerp gemaakt voor 123 woningen. Het plan bestaat uit een stevig, stoer appartementengebouw, grondgebonden woningen en een kleinschaliger appartementencomplex. Referenties voor de bijzondere architectuur zijn de voormalige fabriek en de groene Zaanse huisjes uit de directe omgeving. Op het dak van het appartementengebouw komen 2 bijzondere penthouses, een verwijzing naar de technische ruimtes van de voormalige fabriek. Het parkeren is fraai opgelost in half verdiepte kelders, met daar bovenop zorgvuldige ontworpen daktuinen.