scroll naar beneden

< terug naar het overzicht


Loods 1635, Breukelen

werken / 2019


Bedrijfsunits Loods 1635

Mies Architectuur ontwerpt in Breukelen op het bedrijventerrein “de Corridor” Loods 1635. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw met 16 bedrijfsunits van twee lagen. Perfect voor opslag, showroom, werkplaats of voorbereidings- en verdeelplaats. Met daarboven kantoor. Of je nu een distributiecentrum, webwinkel of andere locatie om te ondernemen zoekt: dankzij de ruimte, perfecte ligging en flexibele indelingsmogelijkheden heeft u hier de ideale plek om te werken én uw klanten te ontvangen.

Vanuit Loods 1635 ligt heel de Randstad aan uw voeten. De bedrijfsunits met kantoor liggen op een zichtlocatie tussen snelweg en spoor. De oprit van de A2 ligt om de hoek, zodat u snel naar Amsterdam of Utrecht rijdt. Met het nabijgelegen NS Station Breukelen bent u ook met de trein en bus snel op uw bestemming.


projectinformatie

project
Nieuwbouw 16 bedrijfsunits Loods 1635
opdrachtgever
Fresch Real Estate
locatie
Breukelen
jaar
2019
status
in ontwerp
omvang
3600 m2
type
werken

Plattegrond

De 16 bedrijfsunits zijn multifunctioneel koppelbaar, Op de begane grond bevinden zich de bedrijfsruimtes en op de verdieping de eventuele kantoren. Door de modulaire opbouw van het gebouw kunnen we elke vraag uit de markt huisvesten.


Gevel

De gevel is aansluitend op de modulaire indeling ontworpen. In elke unit is het nu mogelijk om doormiddel van een overheaddeur en een toegangsdeur de unit te benaderen. Door de combinatie van goudkleurige en zwarte metallic gevelpanelen ontstaat er een fraai geheel en wordt door het overstek van het dak en wanden de verschillende units samenhang gecreëerd.