scroll naar beneden

bekijk in virtual reality

< terug naar het overzicht


Van Bekkum Amersfoort

interieur, kantoren, werken / 2008


Stoer Beton, staal, stenen, hout en aluminium

Bouwonderneming Van Bekkum heeft in augustus 2008 haar nieuwe thuisbasis in gebruik genomen. Het totaalontwerp van het kantoor met bedrijfsruimte bevindt zich op het nieuwe bedrijvenpark De Wieken te Amersfoort.

Het hoekperceel is omkaderd door enerzijds een façade van betonelementen met de ‘Van Bekkum’ signing. Achter deze façade bevindt zich de bedrijfsruimte met het aangrenzende opslagterrein. Aan de andere zijde van het perceel bevindt zich een metselwerk façade waarachter een glazen massa verrijst. In deze glazen massa bevinden zich de kantoorfuncties van de bouwonderneming. De glazen massa die boven de façade reikt zorgt voor een bijzondere daglicht toetreding van de kantoren.

De inrichting van het kantoor met de bijbehorende functies zijn net als het exterieur onderdeel van het totaalontwerp.


projectinformatie

project
Nieuwbouw Bouwonderneming van Bekkum
opdrachtgever
Van Bekkum Projecten
locatie
Amersfoort
jaar
2008
status
Gerealiseerd
omvang
2.100 m2
type
interieur, kantoren, werken

Interieur